Vertel het eens

Things to do before I’m 30!

Om een kijkje te geven in mijn leven, heb ik een lijstje opgesteld met dingen die ik graag wil doen voordat ik 30 word. Ik ben nu 23 en heb dus nog genoeg tijd! Maar het lijstje is nog niet compleet. Er zijn zoveel dingen die ik graag wil doen, maar ik vergeet ze steeds op te schrijven. Dus voor nu in willekeurige volgorde, de lijst zoals die nu is.

 1. Schrijf een kinder-/jeugdboek
Zodra ik kon schrijven en tekenen, wilde ik al een boek schrijven en zelf illustreren. Mijn grote heldinnen zijn Annie MG Smit, Carry Slee en Dagmar Stam. In de loop der jaren zijn daar nog een aantal schrijvers aan toegevoegd zoals Joost Heyink en JK Rowling.

2. Metsel een muur
Ja dit klinkt misschien gek. Maar ik wil zo graag een keer een muurtje metselen. Misschien dat ik dat kan verwezenlijken als ik een tuin heb. Dan kan ik een muurtje metselen voor de border ofzo. hm…

3. Doe mee aan een groot sportevenement
Dit heb ik dus al gedaan! In oktober 2009 heb ik de estafette gelopen op de Marathon van Endhoven. 10,5 kilometer rennen met al die mensen die aan de kant je toejuichen. Geweldig was dat!

4. Ga naar Londen om te shoppen
Tja, shoppen in Londen. Wie ‘droomt’ daar niet over?

5. Ga naar Londen om in de London Eye te gaan
In april ga ik met mijn vriend naar Londen. Ik heb al gezegd dat ik graag in de London Eye wil, hoe erg ik ook ga tegenstribbelen. Waarom? Ik heb hoogtevrees. Ik sta te bibberen en word lijkbleek en ga het liefste zitten op de grond, zo ver mogelijk van de rand. Maar ik wil het overwinnen. Ik moet het overwinnen. Ik wil niet dat straks mijn kinderen mij zo zullen zien. En ik kan niet vroeg genoeg beginnen.

6. Ga naar Moskou of St.Petersburg
Dat lijkt me zo gaaf! Zo anders. Daar moet ik gewoon heen.

7. Geef een huge party en nodig iedereen uit die ik ken
En dan zelf taarten bakken.

8. Ga naar een meer, huur een boot en lees de hele dag op de boot
Het zonnetje schijnt en Aly en ik lezen een boek midden op een meer. Mooi leven, nietwaar?

9. Slaap onder de sterren
Romantisch toch?

10. Ga trouwen
ja 😀

11. Krijg kinderen
Daarvoor ben ik op de wereld. Om het nog wat overbevolkter te laten zijn 😉

12. Koop een auto
Geen idee of ik het geld ervoor bij elkaar kan krijgen, maar een nieuwe witte Suzuki Swift lijkt me wel wat.

13. Leer het alfabet achterstevoren zeggen, op snelheid
Dat is gewoon kicke!

14. Verhuis naar een jaren’30-woning
Ik vind woningen uit de jaren 30 zo ontzettend mooi! De stijl en de sfeer. Gelukkig is mijn vriend ook helemaal verliefd op zulke woningen, dus dat gaat ‘m wel worden!

15. Krijg een baan in het vmbo-onderwijs
Tja, mijn ultieme doel voor het komende jaar. Na de zomervakantie ga ik mijn LIO lopen. Ik ben nu al druk bezig met het zoeken van interessante vmbo-scholen in Eindhoven. Ik weet wat ik wil. Nu moeten zij mij nog willen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Chezzelia 23 januari 2011 at 21:27

  Oeh dat zijn mooie dingen! Zelf wil ik 14 ( en dan opknappen, soort van “het blok ” idee )
  12 wil ik ook! hopelijk gebeurt het dit jaar!

  Leuk!

 • Reply Jolien 24 januari 2011 at 19:46

  hahaha metsel een muur! Ik lig hier helemaal in een deuk 😉

 • Reply Jennifer J 27 mei 2011 at 20:13

  Jaaaaa een jaren 30 woning <3 Leuk lijstje trouwens!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.